31° / 13° Clar

Presentació del nou projecte d'òpera per part del Cor Transfronterer de Cerdanya

El Cor Transfronterer de Cerdanya inicia un nou projecte d'òpera que pretén unir cultures a través de la música.

DIVENDRES 07 JUNY 2024

El Cor Transfronterer de Cerdanya ha anunciat amb entusiasme el seu nou projecte musical, "Viatge pels Cors d'Òpera". Aquest projecte, que es durà a terme a l'església de Sant Domènec de Puigcerdà, proposa un recorregut per diverses èpoques i llocs emblemàtics a través de la música operística. Les representacions abastaran des del París de finals del segle XIX fins a l'Egipte dels faraons, oferint una experiència única i enriquidora tant per als participants com per als assistents.

L'esdeveniment està programat per l'11 de juny i busca unir cultures a través de la música, oferint una plataforma per a l'intercanvi cultural i la cohesió social. El Cor Transfronterer, conegut per la seva diversitat i la capacitat d'unir persones de diferents orígens, vol seguir fomentant la cohesió cultural i la difusió de l'art musical a la regió. A més de les actuacions, el projecte inclou tallers i activitats educatives per als més joves, amb l'objectiu d'inspirar futures generacions d'artistes i aficionats a l'òpera.

Els membres del cor han estat preparant-se intensament per aquest projecte, treballant en col·laboració amb músics i directors de renom internacional. Aquesta iniciativa compta amb el suport de diverses entitats culturals i educatives de la regió, així com de patrocinadors locals que creuen en el poder transformador de la música. Amb "Viatge pels Cors d'Òpera", el Cor Transfronterer de Cerdanya espera crear una experiència inoblidable per a tots els assistents i continuar contribuint al ric teixit cultural de la Cerdanya.

Font: Pànxing