31° / 13° Clar

Les Estacions d'Esquí de la Cerdanya Amplien les Pistes després de les Nevades

Les estacions d'esquí de la Cerdanya garanteixen una ampliació de pistes gràcies a les recents nevades i la qualitat excepcional de la neu.

DIMECRES 22 MAIG 2024

Després de les recents nevades, les estacions d'esquí de la Cerdanya han anunciat una ampliació significativa de les seves pistes, assegurant una temporada hivernal amb una qualitat excepcional de neu. Aquesta decisió ha estat possible gràcies a les condicions meteorològiques favorables que han permès acumular una gran quantitat de neu de bona qualitat. Les estacions com La Molina, Masella i Guils Fontanera han estat treballant intensament per preparar les pistes i garantir una experiència òptima per als esquiadors.

L'augment de pistes oferirà als visitants més opcions per gaudir de l'esport i el turisme de neu, consolidant la Cerdanya com una destinació de referència per als amants de l'esquí i altres activitats hivernals. Les autoritats locals esperen que aquesta ampliació contribueixi a incrementar el nombre de visitants, especialment en un moment en què el turisme ha estat afectat per diverses crisis. A més, aquesta mesura també té com a objectiu fomentar el turisme sostenible i l'economia local, proporcionant un impuls significatiu a les comunitats que depenen del turisme de neu.

Les estacions d'esquí també han implementat noves mesures de seguretat i protocols per garantir la salut i el benestar de tots els visitants en el context actual. Això inclou l'ús obligatori de mascaretes en zones comunes, el manteniment de la distància social i la desinfecció regular de les instal·lacions. Amb aquestes mesures, es busca oferir una experiència segura i agradable per a tots els amants de la neu que visitin la Cerdanya aquesta temporada.

Font: Pànxing