17° / 4° Nuboso con tormenta

"La meva/salut": El teu espai de salut digital

La Meva Salut és un espai digital de salut personal que et permet accedir a la teva informació de salut de manera senzilla, segura i confidencial. Pots consultar i descarregar informes i resultats de proves o el teu pla de medicació. També pots realitzar tràmits i fer consultes als professionals.

DILLUNS 14 DESEMBRE 2020

Com accedir a La Meva Salut digital?

Podràs accedir al teu espai de salut digital entrant al web lamevasalut.gencat.cat o bé descarregantte l'app La Meva Salut, tant en iOS com en Android.

Per accedir-hi necessitaràs la teva clau d'accés o un certificat digital.

Podràs sol·licitar la teva clau d'accés als taulells d'atenció a l'usuari o a les recepcions dels centres d'atenció primària i als hospitals.

Què cal?

- Tenir 16 anys o més.
- Portar la targeta sanitària individual (TSI).
- Portar el DNI o NIE.
- Disposar d'una adreça electrònica i d'un telèfon mòbil.

Un cop sol·licitat l'accés rebràs un correu electrònic amb indicacions i un SMS amb un codi per accedir a La Meva Salut i crear-te la teva clau d'accés personal. Recorda que cal accedir-hi abans de 4 dies.
La clau d'accés que et crearàs et servirà per accedir tant al web com a l'app de La Meva Salut.

Si ja accedeixes a La Meva Salut, pots sol·licitar l'accés a l'espai dels teus fills menors de 18 anys i al de les persones de qui siguis responsable legal.

Què cal?

- La teva targeta sanitària individual (TSI) i la de la persona de qui se sol·licita l'accés.
- El teu DNI o NIE.
- El llibre de família o certificat literal de naixement, en el cas dels fills, o la documentació legal original que t'acredita com a responsable legal.
- Si els menors tenen entre 16 i 18 anys, cal que donin una autorització per accedir al seu espai. L'autorització es pot fer des de La Meva Salut.

Galeria d'imatges