21° / 8° Intervals de núvols

La Cerdanya es convertirà en la capital espanyola de la música electrònica

El festival BreatheDeep reuneix 40 Dj i espera la presència de diversos milers d'assistents a l'espai natural Badiu

DIJOUS 31 AGOST 2023

La Cerdanaya es convertirà el proper 2 de setembre en la capital espanyola de la música electrònica amb la celebració de la cinquena edició del festival BreatheDeep. L'esdeveniment, que comptarà amb la participació de quaranta Dj nacionals i internacionals, i tindrà tres escenaris, es desenvoluparà a l'espai Badiu Cerdanya, fusionant la música, amb la gastronomia local, les arts visuals i l'entorn natural.

Aquesta cinquena edició, que espera comptar amb la presència de més de 2.000 assistents, consolida BreatheDeep com un referent de la música electrònica a Espanya, després de tres anys organitzant festes i festivals a Barcelona, Ibiza, Milà, Londres, París, Zanzíbar i Riad.

Pere Aspinall, un dels impulsors d'aquesta iniciativa juntament amb el seu germà Mark Aspinall, Álvaro Tamborero, Max Schmid, i el propietari de l'espai Badiu, Mauro Maqueda, destaca la importància de poder ajuntar en una jornada "a l'escena musical i artística barcelonina enmig de la natura".

Entre els Dj internacionals convidats destaca la presència d'Alec Falconer, Elliot Schooling, Liam Palmer i Koko, mentre que a nivell nacional sobresurten els noms com Bruno&Marco, Cucut, Dj Sandwich, Karcelen i Pau Rosés.

Més informació: breathedeep (breathedeepbcn.com)