21° / 8° Intervals de núvols

Els hospitals de Puigcerdà i la Seu són habilitats per oferir la vacuna Janssen

Poden administrar el vaccí a majors de 40 anys i menors de 65 que hagin passat la covid fa més de dos mesos. Font: Regió7

DIVENDRES 20 AGOST 2021

L’Hospital de Cerdanya, a Puigcerdà; la Fundació Sant Hospital, a la Seu d’Urgell; l’Hospital Comarcal del Pallars, situat a Tremp i l’Espitau dera Val d’Aran, a Vielha, han estat habilitats pel Departament de Salut com a centres de vacunació. Així, des d’aquesta setmana podran rebre el vaccí monodosi Janssen les persones de més de 40 anys que no hagin estat vacunades, no hagin passat la covid-19, o en el cas de menors de 65 anys, que faci més de dos mesos que l’hagin patit. D’aquesta mesura se’n podran beneficiar els pacients i acompanyants de les àrees de consultes externes, hospitalització, hospital de dia o rehabilitació, així com els acompanyants de menors o de persones vulnerables que s’hagin de vaccinar o que estiguin ingressades.

L’opció de vacunació no s’oferirà a urgències o altres àrees assistencials com ara quiròfans d’aquests centres sanitaris. Cal recordar que el vaccí de Janssen és monodosi i que, per tant, qui aprofiti aquesta facilitat obtindrà immediatament el passaport europeu de vacunació a través de La Meva Salut.