27° / 11° Intervalos nubosos con lluvia escasa

Curs online: "Posem en marxa la venda online"

S'ha obert el període d'inscripció per al curs "Posem en marxa la venda online", un esdeveniment gratuït subvencionat pel Consell Comarcal de la Cerdanya i l'Ateneu Cooperatiu de l'Alt Pirineu i Aran i a càrrec de Waitala.

DIVENDRES 28 MAIG 2021

S'ha obert el període d'inscripció per al curs "Posem en marxa la venda online", un esdeveniment gratuït subvencionat pel Consell Comarcal de la Cerdanya i l'Ateneu Cooperatiu de l'Alt Pirineu i Aran i a càrrec de Waitala.

DE QUÈ VA EL CURS?

La situació actual fa que hàgim de buscar noves formes d’oferir els nostres productes i serveis. L’adaptació de part dels nostres negocis cap al món digital i la venda online esdevenen eines per poder mantenir la seva continuïtat, no només ara mateix sinó durant els propers anys.

El que volem és oferir-te un taller introductori perquè valoris les opcions que té el teu negoci d’oferir productes i serveis online, i que tingueu una idea clara dels passos que hauríeu de donar per a posar-te en marxa.

 OBJECTIUS:

Que pugueu reflexionar i prendre decisions sobre l’adaptació del vostre negoci cap a l’entorn online.

Que tingueu les idees clares sobre com iniciar i comunicar aquesta nova modalitat de venda en el vostre negoci.

PER A QUI ÉS?

Per a persones a càrrec de negocis del Pirineu, de venda de serveis o de productes, que tingueu una web feta en Wordpress.

Si la teniu sobre un altre sistema, i teniu destresa a nivell tècnic, també podeu aprofitar els continguts del curs (excepte la classe gravada).

 INFORMACIÓ PRÀCTICA:

El curs constarà d'un total de 3 classes online en directe (26 de maig, 2 de juny i 9 de juny; de 16 h a 18 h) i un vídeo amb material tècnic per poder treballar amb paral·lel.

 METODOLOGIA:

Treballem amb una metodologia online, mitjançant classes en directe en les que combinem contingut teòric amb debat obert i preguntes i respostes.

Rebreu un vídeo gravat amb la informació dels aspectes tècnics per incorporar la venda online en una web de Wordpress. A la primera classe en directe, parlem del procés de reflexió per fer l’adaptació. A la segona, veiem com posar-la en marca (estratègia i comunicació). A la tercera, comentem els aspectes tècnics i fem seguiment del vostre procés.

COM EM PUC INSCRIURE?

Omplint el següent formulari https://serveis.acapa.cat/ entre el 17 i el 23 de maig. Les places són limitades.

Document Actions