24° / 9° Intervals de núvols amb pluja

ANC Cerdanya rep el tercer premi de la promoció comercial de La Grossa amb La Dooble dotat amb 10.000 euros

La Grossa ha fet el lliurament del xec a l’entitat que destinarà al manteniment de la mateixa entitat.

DILLUNS 19 FEBRER 2024

oteries de Catalunya ha lliurat avui, dissabte 17 de febrer, a la seu de l’ANC Cerdanya, el tercer premi promocional a l’entitat guanyadora de 10.000 €.

Durant l’acte de lliurament del premi, Josep Ribot, vocal d’actes de l’ANC Cerdanya, ha explicat la destinació del premi, que servirà “per mantenir l’entitat i cobrir les petites despeses que tenim. Aquesta injecció del premi de 10.000 euros és un cop de mà que ens tira un any endavant”.

El primer premi de la promoció comercial de La Grossa amb La Dooble, dotat amb 30.000 €, va ser per l’Agrupament Escolta i Guia Sant Ramon Nonat de Sant Boi de Llobregat. El segon premi va ser pel Club Handbol Móra la Nova i la Penya Barcelonista de Vidreres, amb 20.000 € per cada entitat. Finalment, el tercer premi donat amb 10.000 € per entitat, va ser per  l’ANC Cerdanya, el Club Esportiu Bisbal Bàsquet i l’Associació Armats de Mataró.

La Grossa amb La Dooble, l’alternativa catalana a les participacions tradicionals de Nadal, està pensada especialment per a les entitats sense ànim de lucre de Catalunya. En aquesta edició un total de 625 clubs i entitats del territori han participat, amb històries pròpies i col·lectius humans extraordinaris que contribueixen a la prosperitat i la cohesió social al nostre país.

Tots els beneficis destinats a accions i programes socials per als col·lectius més desfavorits

Loteries de Catalunya destaca el seu compromís amb la comunitat i la importància de convertir l’èxit dels seus sortejos en beneficis concrets per als col·lectius més necessitats. Els beneficis es destinen de manera íntegra al suport de projectes socials que es canalitzen a través del Fons de Loteries per la Prosperitat i la Cohesió Social. Loteries de Catalunya ha destinat els beneficis de l’any 2022 a la lluita contra la pobresa infantil i l’exclusió social, concretament 3,46 milions d’euros per finançar el Pla pilot per a l’abordatge de la pobresa infantil i uns altres 3 milions d’euros per garantir aliments i assistència material bàsica a famílies i a persones en situació de pobresa i/o risc d’exclusió social.

Font: Pànxing