17° / 4° Nuboso con tormenta

Jornades d’Estudis Comarcals de Cerdanya

Aquest dissabte, dia 15 d’octubre, tindrà lloc una nova edició de les Jornades d’Estudis Comarcals de Cerdanya, activitat de caracter biennal que organitzem conjuntament l’Arxiu Comarcal de la Cerdanya i el Grup de Recerca de Cerdanya.

A les JEC s’hi presenten comunicacions breus amb el resultat de diferents investigacions en l’àmbit de la nostra comarca. Concretament aquest any s’exposaran 23 treballs al llarg de tot el dia. Fent clic al següent enllaç podreu consultar el programa de les JEC22.

Com amb les anteriors edicions de les JEC els treballs es publicaran a la revista ERA, revista cerdana de recerca que s’editarà el 2023.

Després de les restriccions sanitàries de l’anterior edició, l’any 2020, enguany tornarem al format presencial. Així, les comunicacions s’exposaran al Museu Cerdà de Puigcerdà, dividides en quarte grans blocs, al llarg de tota la jornada de dissabte. Igualment, es podrà seguir per streaming al canal de youtube del GRC.

Les Jornades d’Estudis Comarcals estan organitzades per l’Arxiu Comarcal de la Cerdanya i el Grup de Recerca de Cerdanya, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puigcerdà, el Consell Comarcal de Cerdanya, el Museu Cerdà, la Diputació de Lleida, l’Institut d’Estudis Ilerdencs,  l’Institut Ramon Muntaner i la Diputació de Girona.

Museu Cerdà: Carrer Higini de Rivera, 4 Puigcerdà, Girona 17520