17° / 4° Nuboso con tormenta

24a Fira del Pessebre i Pessebre Vivent de Prullans

Cada pont de la Puríssima, any rere any (amb permís de l'aturada per la pandèmia) els veïns de Prullans protagonitzen una representació única a la Cerdanya: el pessebre vivent.

Durant els dies 8, 9 i 10 de desembre, els carrers del voltant de Sant Esteve i a la plaça de l’església mateix, se celebrarà la 24a Fira del Pessebre i l’edició número setze del pessebre vivent del poble.

Prullans, que ens si mateix ja és l’escenari perfecte per convertir-se en pessebre, es transforma de manera efímera en un poble de l’antiga Palestina per recrear el naixement.

La dedicació dels habitants de Prullans és realment encomiable. Totes i tots es bolquen en bloc, des del 2005, a la realització d’aquest esdeveniment, caracteritzant-se d’antics pobladors. És precisament aquesta voluntat de participació que va portar a crear, l’any 2007, l’Associació Cultural i Cíviva de Prullans, que té com a objectiu principal la celebració del pessebre vivent, així com la participació en altres ciutats culturals al llarg de l’any.

Cal no oblidar que el pessebre vivent s’emmarca dins de la Fira del Pessebre de Prullans, una activitat amb vint-i-quatre anys d’història i que, com si d’un petit mercat de Santa Llúcia es tractés, ofereix als seus visitants tot el necessari per poder fer el pessebre, així com engalanar casa nostra amb la decoració nadalenca més càlida.

Així doncs, tant si sou de visita a la Cerdanya aquests dies de pont com si hi viviu tot l’any, la Fira és una cita ineludible per anar escalfant motors de cara a aquestes festes tan esperades per a tots. Gaudiu-ne!

Prullans
  • Quan 07/12/2022 a 10/12/2022
  • On Prullans
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal