19° / 2° Poc tapat

Enquesta a la ciutadania sobre el transport terrestre a Cerdanya

Des del Consell Comarcal de la Cerdanya s'està impulsant l'estudi de millora del transport públic per carretera a la comarca de la Cerdanya, a través de la Direcció General de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya.

DIVENDRES 20 NOVEMBRE 2020

Des del Consell Comarcal de la Cerdanya s'està impulsant l'estudi de millora del transport públic per carretera a la comarca de la Cerdanya, a través de la Direcció General de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya. L'objectiu és analitzar el transport a la demanda a la comarca, procurar que tots els municipis tinguin un servei de transport públic adequat a la seva demanda real i un accés, mitjançant transport públic, als seus CAP o  centres sanitaris de referència. 

Per a la realització d'aquest estudi és necessària l'opinió i les peticions de millora de la ciutadania i de les empreses dels municipis de la Cerdanya, per poder adequar més el transport públic als ciutadans.

Deixem a disposició de la ciutadania l'enquesta de mobilitat per, així, fer un recull de totes les peticions per tal de millorar el transport per carretera a la Cerdanya. Podeu retornar l'enquesta omplerta al correu: economiacircular@cerdanya.org. Teniu temps per participar fins al 4 de desembre de 2020.Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.">

DESCARREGAR ENQUESTA DE MOBILITAT 

Document Actions